fbpx

Interieurplein

Onbeperkt gratis stofzuigen

Op het interieurplein kun je na de wasstraat of wasbox de binnenkant van je auto onder handen nemen. Natuurlijk stofzuigen met één van de 30 superkrachtige stofzuigers. Maar vergeet ook de binnenkant van de ramen en het dashbord niet te reiningen. In de automaten op het plein hangen diverse autocosmetica producten. Ook kun je hier je automatten in de Mattenwasser automatisch laten reinigen. En een heerlijk geurtje in de auto maakt het helemaal compleet.

Afbeelding interieurplein vierkant

Voor een heerlijk schoon interieur!

Gratis stofzuigen

De 30 stofzuigers op het indoor interieurplein zijn superkrachtig. Verwijder waardevolle voorwerpen op voorhand uit je auto. Weggezogen spullen zijn niet te retourneren! Neem je tijd. Je mag deze stofzuigers gratis gebruiken na een wasbeurt in de wasstraat of wasboxen. Als er plaats is mag je twee stofzuigers gebruiken. Dan ben je sneller klaar.

De Mattenwasser

De mattenwasser is een speciaal ontwikkelde machine die in één handeling al uw automatten effectief wast, stofzuigt én droogt. Voor slechts € 2,00 worden alle 4 de automatten gewassen, gestofzuigd en gedroogd, en dat alles in slechts 3 minuten! Je matten kunnen direct weer in uw auto want ze zijn voor 95% droog. Je kunt betalen met euro’s of speciale munten. Deze munten kun je bij de kassa van de wasstraat kopen. Ook met je Washcard.  

De Geurautomaat

Geuren hebben een grote invloed op menselijke emotie en gevoel. Zorg daarom na elke wasbeurt voor een heerlijke frisse geur in je auto. Met de geurautomaat kun je je automatten insprayen met een lekker geurtje. Voor optimaal resultaat adviseren we je om de geurautomaat in combinatie met de mattenwasser te gebruiken. Je kunt betalen met euro’s of speciale munten. Deze munten kun je bij de kassa van de wasstraat kopen. Ook met je Washcard.

Autocosmetica

In onze automaten met autocosmetica van je alles wat je nodig hebt voor een schone auto.

  • Cockpitdoekjes
  • Droogdoekjes
  • Glasdoekjes

Je kunt betalen met euro’s. Bij de twee middelste automaten kun je ook met de Washcard betalen.  

Gratis lucht

Als de banden zacht zijn, levert dat met rijden meer rolweerstand op. En dat betekent weer meer brandstofverbruik. Daarnaast gaan de banden op de juiste spanning langer mee. Het is dus belangrijk regelmatig de bandenspanning te controleren, ook voor het milieu. Dat kan bij Q-Wash, helemaal gratis.