Interieurplein

Compleet interieurplein

Op het interieurplein kun je na de wasstraat of wasbox de binnenkant van je auto onder handen nemen. Stofzuigen met één van de 30 superkrachtige stofzuigers (Den Bosch) / 56 superkrachtige stofzuigers (Rosmalen). Maar vergeet ook de binnenkant van de ramen en het dashbord niet te reiningen. In de automaten op het plein hangen diverse autocosmetica producten. Ook kun je hier je automatten in de Mattenwasser automatisch laten reinigen. En een heerlijk geurtje in de auto maakt het helemaal compleet.

Gratis stofzuigen

De stofzuigers op het indoor interieurplein zijn superkrachtig. Verwijder waardevolle voorwerpen op voorhand uit je auto. Weggezogen spullen zijn niet te retourneren! Neem je tijd. Je mag deze stofzuigers gratis gebruiken na een wasbeurt in de wasstraat of wasboxen. Als er plaats is mag je twee stofzuigers gebruiken. Dan ben je sneller klaar.

Gratis mattenborstel

De mattenborstel is een speciaal ontwikkelde machine die met diverse borstels de matten schoon maakt. Vuil dat met stofzuigen wellicht blijft zitten wordt nu geheel verwijdert. De machine is gebruiksvriendelijk en ook nog eens gratis.

Frisse geur?

Geuren hebben een grote invloed op menselijke emotie en gevoel. Zorg daarom na elke wasbeurt voor een heerlijke geur in je auto. Op het interieurplein hangen automaten met verschillende soorten geurhangers. Ververs ze na elke wasbeurt en je auto ruikt altijd lekker fris.

Autocosmetica

In onze automaten met autocosmetica van je alles wat je nodig hebt voor een schone auto.

• Cockpitdoekjes
• Droogdoekjes
• Geurhangers
• Glasdoekjes

Gratis bandenpomp

Als de banden zacht zijn, levert dat met rijden meer rolweerstand op. En dat betekent weer meer brandstofverbruik. Daarnaast gaan de banden op de juiste spanning langer mee. Het is dus belangrijk regelmatig de bandenspanning te controleren, ook voor het milieu. Dat kan bij Q-Wash, helemaal gratis.

Ruitenwisservloeistof

Na je bezoek aan de wasstraat is je auto en de ruiten weer helemaal schoon. Voor de veiligheid is het belangrijk de ruiten altijd schoon te houden. Zorg daarom voor voldoende ruitenwisservloeistof. Direct na de uitgang van het interieurplein in Rosmalen kunt u de ruitenwisservloeistof bijvullen.

Wasstraat

In onze wasstraat wordt jouw auto volledig automatisch gewassen. De borstels zijn van superzacht textiel en daardoor veilig voor de autolak. Met een meer dan 50 meter lange wasstraat behoort Q-Wash tot de grootste van Nederland.

Lees meer

Wasboxen

Voor alle autoliefhebbers die liever zelf hun auto wassen heeft Q-Wash Den Bosch 9 zelfwasboxen ter beschikking. Met deze super- moderne wasboxen kun je je auto onbeperkt wassen.

Lees meer