Werken bij

Wil jij ook werken bij Q-Wash? Voor onze vestigingen in Den Bosch en Rosmalen zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan binnen een groeiend, jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer dan direct! Op deze pagina zie je of we op dit moment functies beschikbaar hebben.

Vacatures

Parttime medewerker Den Bosch

Q-Wash Den Bosch zoekt een wasstraat medewerker. Word jij enthousiast van een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid samengaan met hard werken? Dan is Q-Wash dé werkgever voor jou!

Wie zijn wij?

Q-Wash is een écht Brabants familiebedrijf met ruim 30 medewerkers verdeeld over 2 carwash bedrijven. Werken bij Q-Wash betekent: handen uit de mouwen en Brabantse gezelligheid. Voor onze gasten willen wij de leukste wasstraat zijn! Wij geloven erin dat onze mensen het verschil maken en doen er dan ook alles aan om voor onze medewerkers de leukste werkgever te zijn!

Wat ga je doen?

Bij Q-Wash Den Bosch hebben wij een wasstraat, wasboxen en interieurplein. In de functie van wasstraat medewerker heb je als taak: klanten ontvangen, adviseren bij de keuze van het wasprogramma en het eventueel voorwassen van de auto’s voordat ze de carwash in gaan. Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk dat jij je verantwoordelijk voelt voor: de gasttevredenheid, het schoonmaken van de washal, orde en netheid rond je werkplek en veiligheid voor jezelf, je collega’s en de gasten.

Wat vragen wij van jou?

Belangrijker nog dan de kennis en ervaring die je meebrengt, vinden wij je enthousiasme, gedrevenheid en je ondernemende instelling. Als we dan een toch een lijstje met functie-eisen moeten noemen, dan zijn dat de volgende:

– Je bent 17 jaar of ouder

– Je bent in principe elk weekend beschikbaar

– Je hebt een representatieve en gastgerichte uitstraling

-Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken met anderen – Je bent servicegericht en wordt, net als wij, blij van blije gasten

Wat bieden wij?

Binnen Q-Wash is geen dag hetzelfde. Kortom, de perfecte plek voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling en dat allemaal in een dynamische omgeving. Bij Q-Wash wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Hierin kun je het volgende van ons verwachten:

– Een salaris (logisch!)

– Vakantiegeld en vakantiedagen

– Pensioenregeling

– GRATIS je auto wassen

– Doorgroeimogelijkheden

– De mogelijkheid op een vast contract

– Trainingen

– Een ongekend goede werksfeer met borrels, feesten en de leukste teamactiviteiten

– Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent

Ben je enthousiast en heb je interesse in deze vacature?! Laat dan hier je gegevens, CV en motivatiebrief achter, dan nemen wij contact met je op!

Contactinformatie

Heb je interesse in deze functie klik dan op onderstaande knop en vul het sollicitatieformulier in. Voor eventuele vragen over deze vacature kun je een mailtje sturen naar: denbosch@qwash.nl

Solliciatieformulier

Medewerker wasstraat Den Bosch

Word jij onze nieuwe medewerker? Zet dan de eerste stap en kom bij ons werken als fulltime medewerker in onze wasstraat in Den Bosch!

Kijk hier voor meer info