Wasstraat medewerker (Parttime)

Locatie: Q-Wash Den Bosch

10-20 uur per week

Q-Wash is al meer dan 10 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving. Naast de vestiging in Den Bosch heeft Q-Wash sinds maart 2020 een vestiging in Rosmalen. 

Functie omschrijving:

Als wasstraat medewerker zijn je kerntaken; het adviseren en afrekenen van wasprogramma’s, schoonhouden en onderhouden van de wasstraat. Je hebt een klantgerichte instelling en affiniteit met techniek. Aantal uren is in overleg en kan per week verschillen.

Functie eisen:

Je kunt goed met mensen omgaan, bent lichamelijk fit en bereid je handen uit de mouwen te steken. Q-Wash is 7 dagen per week geopend, doordeweeks van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 08:00 tot 18:00. Weekenden en avonden behoren tot je rooster en je bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch.

Ben jij een flexibel inzetbare teamspeler, die ook in de avonden en weekenden wil werken? Ben je niet bang voor vieze handen en heb je affiniteit met auto’s? Samen met collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten een schone auto krijgen én dat ze vooral weer terugkomen!

Wat bieden wij?:

Q-Wash biedt je een uitdagende functie binnen een groeiende, jonge organisatie. Wij zoeken iemand die ons team met enthousiaste collega’s wil komen versterken! CAO tankstations en wasbedrijven. Goede arbeidsvoorwaarden, zoals gratis je auto wassen en leuke personeelsuitjes.

Zie jij jezelf in bovenstaande vacature? Reageer dan snel op deze vacature en wij nemen z.s.m. contact met je op en wie weet werk jij straks bij de mooiste wasstraat van Brabant!

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.