VACATURE: Teamleider Den Bosch
Locatie: Q-Wash Den Bosch
38 uur per week

Q-Wash is al meer dan 10 jaar een begrip in Den Bosch en omgeving. Naast de vestiging in Den Bosch heeft Q-Wash sinds maart 2020 een vestiging in Rosmalen. Voor onze vestiging in Den Bosch zijn wij opzoek naar een teamleider.

Functie omschrijving:

Jij als teamleider hebt de dagelijkse leiding over de wasstraat. Je hebt een breed takenpakket, je bent een duizendpoot en een echte leider. Dat betekent dat je van alle zaken die spelen rond de bedrijfsvoering, de benodigde kennis in huis hebt en deze weet toe te passen.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Aansturing, coaching en motivatie van jouw team en het maken van de personeelsplanning
  • Begeleiden en inwerken van (nieuwe) medewerkers
  • Het maken van de protocollen en instructies
  • Werving en selectie van nieuwe medewerkers
  • Een juiste verwerking van de administratie

Functie eisen:

Je kunt goed met mensen omgaan, bent lichamelijk fit en bereid je handen uit de mouwen te steken. Je hebt een MBO werk -en denkniveau. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen en je bezig te houden met het technische aspect van de wasstraat. Q-Wash is 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 20:00 en in het weekend van 08:00 tot 18:00. Weekenden en avonden behoren tot je rooster. Flexibel inzetbaar is een eis. Woonachtig in omgeving Den Bosch.

Wat bieden wij?:

Q-Wash biedt je een uitdagende functie binnen een groeiende, jonge organisatie. CAO tankstations en wasbedrijven. Goede arbeidsvoorwaarden, zoals gratis je auto wassen en leuke personeelsuitjes.

Zie jij jezelf in bovenstaande vacature? Reageer dan snel op deze vacature en wij nemen z.s.m. contact met je op en wie weet werk jij straks bij de mooiste wasstraat van Brabant!

Sollicitatieformulier

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.