fbpx

Wasboxen

Lekker zelf je auto wassen

Voor alle autoliefhebbers die liever zelf hun auto wassen heeft Q-Wash 9 zelfwasboxen ter beschikking. Met deze super-moderne wasboxen kan je je auto onbeperkt wassen.  

Afbeelding wasboxen vierkant

Onbeperkt je auto wassen!

De Q-Washcard

De Q-Washcard is gratis, onbeperkt geldig en je ontvangt bij elke wasbeurt korting. Daarnaast ontvang je ook nog eens een BONUS tot 20% bij het opwaarderen van de Q-Washcard. Klik hier voor meer informatie.

Betaalmogelijkheden

Je kunt contant betalen, met de Washcard of pinnen aan de kassa van de wasstraat. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd en je kunt met de lease passen Multi Tank Card en Travelcard betalen.

Wat zijn de regels?

In de wasbox is meer ruimte dan in de wasstraat maar ook hier zijn we gebonden aan maximale formaten. De maximale hoogte is 305 cm en de maximale lengte is 600 cm. Het wassen van boten, caravans, campers en aanhangers is niet toegestaan. In principe kun je de wasbox gebruiken zolang als het nodig is. Echter vragen wij je wel om de wasbox niet onnodig bezet te houden. Nadrogen van de auto, de ruiten zemen en dergelijke verzoeken wij om op het stofzuigplein te doen zodat de volgende klant niet te lang hoeft te wachten.