Wassen

In onze wasstraat wordt jouw auto volledig automatisch gewassen. De borstels zijn van superzacht textiel en daardoor veilig voor de autolak. Met een meer dan 50 meter lange wasstraat behoort Q-Wash tot de grootste van Nederland. Een capaciteit van ruim 120 auto´s per uur (2 per minuut) betekent dit geen lange wachttijden meer. Door de meest moderne en innovatieve techniek wordt geen plekje van je auto overgeslagen en is de hoogste kwaliteit gegarandeerd.

Wasstraat

In onze wasstraat wordt jouw auto volledig automatisch gewassen. De borstels zijn van superzacht textiel en daardoor veilig voor de autolak. Met een meer dan 50 meter lange wasstraat behoort Q-Wash tot de grootste van Nederland.

Lees meer

Wasboxen

Voor alle autoliefhebbers die liever zelf hun auto wassen heeft Q-Wash Den Bosch 9 zelfwasboxen ter beschikking. Met deze super- moderne wasboxen kun je je auto onbeperkt wassen.

Lees meer

Interieurplein

Op het interieurplein kun je na de wasstraat of wasbox de binnenkant van je auto onder handen nemen. Natuurlijk stofzuigen met één van de 30 superkrachtige stofzuigers. Maar vergeet ook de binnenkant van de ramen en het dashbord niet te reiningen.

Lees meer