fbpx

Wasstraat

De modernste wasstraat van Nederland

In onze wasstraat wordt jouw auto volledig automatisch gewassen. De borstels zijn van superzacht textiel en daardoor veilig voor de autolak. Met een meer dan 50 meter lange wasstraat behoort Q-Wash tot de grootste van Nederland. Een capaciteit van ruim 120 auto´s per uur (2 per minuut) betekent dit geen lange wachttijden meer. Door de meest moderne en innovatieve techniek wordt geen plekje van je auto overgeslagen en is de hoogste kwaliteit gegarandeerd.  

Afbeelding wasstraat

Het juiste wasprogramma voor de juiste prijs!

De Q-Washcard

De Q-Washcard is gratis, onbeperkt geldig en je ontvangt bij elke wasbeurt korting. Bij Q-Topwash loopt dit zelfs op tot € 4,00 per wasbeurt! Daarnaast ontvang je ook nog eens een BONUS tot 20% bij het opwaarderen van de Q-Washcard. Klik hier voor meer informatie.

Betaalmogelijkheden

Je wast bij Q-Wash al vanaf € 8,00. Bij Q-Wash kun je natuurlijk elektronisch betalen. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd en kun je met PIN en de lease-passen Multi Tank Card en Travelcard betalen.  

Hoe werkt de wasstraat?

Onze medewerker begeleid je auto op de baan. Eénmaal op de baan gelden er vijf regels:

  • Motor aan
  • Versnelling in vrij / Automaat in N
  • Niet remmen
  • Niet sturen
  • Ruitenwissers uit

Als aan het einde van de wasstraat het groene stoplicht oplicht kunt u zelf verder rijden naar het interieurplein.  

Wat zijn de regels?

In de wasstraat zijn we gebonden aan maximale formaten. Auto’s van maximaal 2 meter breed en 2,05 meter hoog hebben toegang tot de wasstraat. Ook pick ups en auto’s met een imperial kunnen niet in de wasstraat gewassen worden. Deze kunnen wel in de wasboxen worden gewassen. Zitten er aan de buitenkant van uw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.